Køge by

Uddrag fra politiets døgnrapport

Narkobilist med hash

Kl. 12.50 blev en 38-årig mand fra Dianalund testet positiv i en narkometertest som viste, at den 38-årige havde indtaget hash og kokain. Han blev ved en visitation fundet i besiddelse af en lille klump hash, som politiet beslaglagde. Den 38-årige blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve.

Mistænkt for narkokørsel forsøgte at flygte

Kl. 16.32 standsede en patrulje en 45-årig mand fra Køge i en rutinekontrol. Betjentene mistænkte, at den 45-årige var narkopåvirket, så han blev sat i patruljebilen, så han kunne få taget en narkotest. Mens han sad på bagsædet forsøgte han at flygte ud af bagdøren på passagersædet i modsatte side. Politiets biler er dog forsynet med børnelås af sikkerhedsmæssige årsager, så da det ikke lykkedes klemte han sig imellem sæderne til forsædet for at komme ud.

Betjentene tilbageholdt den 45-årige mand, som gjorde modstand og forsøgte at vride sig løs, selvom han havde fået af vide, at han var anholdt og sigtet for narkokørsel. Patruljen lagde manden i håndjern, hvorefter han blev kørt til en blodprøveudtagelse og senere løsladt.

Mand anholdt for narkokørsel to gange inden for få timer

Kl. 19.27 blev en 30-årig mand fra Farum standset af en færdselsbetjent på Egedesvej i Køge, da han kørte bil, selvom han var påvirket af kokain, amfetamin, og methamfetamin. Han blev sigtet, anhold og taget med til en blodprøve på Køge sygehus, hvorefter han blev løsladt. Efter løsladelsen tog den 30-årige en taxa tilbage til sin bil, hvor han igen satte sig ind og kørte videre. En anden patrulje standsede igen den 30-årige mand kl. 21.11 på Cirkelhusene i Køge, og så han måtte hele turen igennem en gang til. Sigtelse, anholdelse, blodprøveudtagelse og blev så igen løsladt. Når politiet får resultatet af de to blodprøver, vil den 30-årige få besked om resultatet og sagernes videre gang.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Kommentarer