Magaxin

Tre tips til at finde det ideelle par briller i Køge

Artiklen er sponsoreret.

At finde det ideelle par briller kan være en større opgave, end man lige tror, da det kræver, at man anskuer opgaven fra flere vinkler. Med så mange muligheder, som der findes på markedet i dag, kan det føles som en labyrint at skulle finde frem til de helt rigtige.

Stellets form og farve skal passe til ansigtets form og hudtone, og på samme tid kunne blende naturligt ind i ens overordnede stil og udtryk. Derudover skal brillerne nøje tilpasses brugerens behov, hvad end det er nærsynethed, langsynethed, eller måske endda behovet for speciallavede briller til bygningsfejl. Komfort spiller også en afgørende rolle. Brillerne skal sidde behageligt på næsen og bag ørerne, da de fleste bærer deres briller hele dagen. Prisen spiller selvfølgelig også en rolle. Det kan være fristende at vælge et billigt par, men dette bør man altid overveje en ekstra gang, da pris og kvalitet for det meste hænger sammen.

Har du ikke haft heldet med dig, og leder du stadig efter det ideelle par briller, så kan du med fordel læse med i dette indlæg, hvor vi giver tre tips for at hjælpe dig godt på vej.

#1 Kender du andre, der bruger briller?

Rigtig mange danskere bruger briller. Hvis man ser på aldersgruppen fra 60 år og op, så anslås det, at omkring 90 % bruger briller. Det kan derfor være en god idé at hente inspiration fra sin familie og sine venner, og dem man ellers omgiver sig med. Folk har deres egen stil og udtryk, og dette kan være med til at give forskellige input, som i sidste ende kan være med til at gøre, at man finder det helt rigtige par.

#2 Undersøg trends og tendenser i medierne

En anden god metode til at finde inspiration er ved at følge med i, hvad der rører sig i medierne. Hvad har de kendte på? Hvilke mærker nævnes der? Brug denne information til at finde frem til brands og modeller, som du måske aldrig har hørt om, hvilket dermed kan være med til at lede dig i den rigtige retning.

#3 Besøg de forskellige brillebutikker i din by

De fleste byer i Danmark har som minimum én brillebutik. Alt efter hvilken butik eller kæde man besøger, kan der være stor forskel på deres udvalg. Du kan f.eks. købe briller i Køge ved at besøge en populær brillebutik som Ken Briller.

Hvis der kun findes en brillebutik i den by, man bor i, så kan man overveje, om det ikke er en god idé at tage en smuttur til en af nabobyerne, for at se hvad deres butikker har at byde på. Turen kunne f.eks. gå til Køge, som huser flere brillebutikker, heriblandt Ken Briller. 

Kommentarer