Magaxin

Tilføj hygge og varme med en ny pejs

Artiklen er sponsoreret.

Selvom vi går lysere og varmere tider i møde, er der stadig ikke en hyggeligere måde at varme et hjem op på, end med en pejs. Pejse og brændeovne har altid været velkendt, og er gennem mange år blevet brugt til at opvarme diverse rum. Typisk er de placeret i større rum som stuer eller spisestuer, hvor mange folk har skulle samles. I dag findes der et hav af forskellige typer pejse på markedet. Hvis du derfor er interesseret i at anskaffe sådan en til dit hjem, så kan du her blive meget klogere på de forskellige typer.

Vælg en mobil biopejs

billig-biopejs.nu finder du et stort udvalg af pejse og brændeovne. Det er altså et godt sted at lede, hvis du er i tvivl om, hvilken type der skal op i dit hjem. Starter vi f.eks. med biopejse, er disse et bæredygtigt valg, da brændslet her er planter og andre biologiske materialer. Det er altså en klimavenlig afbrændingsenhed, som du med god samvittighed kan investere i. Da det er biologisk materiale, som brændes af, dannes der hverken aske eller røglugt, hvilket også gør en biopejs ekstra behagelig at have i stuen. Modsat klassiske brændeovne fås disse også som mobile pejse. Det vil sige at du ikke fastslår dig på en placering fra start af, men derimod har mulighed for at rykke pejsen rundt løbende, alt efter hvor du ønsker den.

Få illusionen af ild med en elpejs

Udover at fyre op med biologisk materiale, er det også muligt at anskaffe dig en elpejs. Dette er ligeledes et bæredygtigt valg, da denne varmer på el og damp. Når du køber en elpejs, får du ikke rigtig ild, men derimod en illusion af, at det faktisk er der. Elpejsene er designet meget realistiske, så det er elektriciteten, som får nogle elementer til at bevæge sig. Kombineret med vanddamp dannes der så en meget realistisk illusion af ild, som vil narre selv den klogeste i rummet. Her har du, ligesom ved biopejsene, igen ikke brug for en skorsten, da der ikke dannes aske eller anden form for afbrændingsrester. Ligeledes slipper du for røglugten, så du og dine gæster eller familie stadig kan nyde mange behagelige timer i hinandens selskab. En anden fordel ved en elpejs er, at disse fås med fjernbetjening. Du kan altså nemt sidde i sofaen og tænde pejsen, når der skal tændes op for hyggen. 

Kommentarer