Magaxin

Sommerferieideer til børnefamilien

Artiklen er sponsoreret.

Står du og mangler lidt inspiration eller idéer til hvor du mon kan tage familien med hen på ferie, så led ikke længere. Her får du netop det, med forslag, der ikke behøves koste alverden, og som ej heller behøves at foregå i udlandet, hvis I er mere til at blive hjemme i det danske sommervejr!

Campingferie

Det er en totalt klassisk ferieidé, men camping er netop en klassiker af en grund. Der er ikke noget mere hyggeligt end at tage af sted sammen, måske en lille uges tid, og bare hygge sig på en campingplads. I behøves ikke have jeres egen campingvogn – det er en forholdsvis stor investering at starte med. Mange campingpladser giver mulighed for leje af hytter, eller opsætning af egne telte, hvorfor det bliver noget nemmere at gå til. Overalt i landet findes der campingpladser, som eksempelvis Lægårdens Camping, og ønsker i at gøre det lidt vildere, er der naturligvis også campingpladser i udlandet, hvis det er mere jer!

Hotelhop

Næst efter campingferie kommer ideen om hotelhop. Denne kan også, ligesom ovenstående, både udføres indenfor og udenfor landets grænser. Der er masser af små hoteller eller hostels rundt omkring i og udenfor landet, så hvorfor ikke gøre en tur ud af det? Find et par byer som I kunne være interesserede i at besøge sammen, og book hoteller med et par overnatninger hvert sted. På den måde får i mulighed for at se en masse på relativ kort tid.

Roadtrip

I samme boldgade med noget, der både kan igangsættes i og udenfor landets grænser, er roadtrip. Det er måske mest egnet til familier, hvor børnene er blevet bare lidt større, da det ellers godt kan blive meget køretid for de allermindste. Hvis I er en familie, der virkelig ønsker at se en masse ting, er roadtrip helt perfekt. Her kan I endda slå lidt sammen af ovenstående ideer!

Kommentarer