Ølsømagle

Rishøjløbet blev igen en succes med flot deltagerantal

Vejrguderne holdt ord med hensyn til tørvejr, da Rishøjløbet søndag blev skudt igang for de cirka 150 tilmeldte cykellister.

I 2023 udgaven af løbet, som startede ved Ølsemaglemotions klubhus, kunne rytterne vælge mellem tre ruter af forskellige længder på henholdsvis 35, 62, 82 kilometer.

Der var flot deltagelse fra de lokale cykelklubber, og arrangørerne takkede for god stemning under løbet og efterfølgende hygge med grillpølser, øl, sodavand, kaffe og kage.

Sponsorerne havde også støttet med gaver til efterfølgende lodtrækning.

Arrangementet forløb uden ulykker og kun enkelte motionister havde kørt forkert. Det siges, at der var blevet fjernet et par skilte på ruten. En Jumbo Visma rytterinde havde kørt hele 92 km og var kommet lidt på afveje, men fandt tilbage til start til fortjent hyldest.

Ølsemaglemotion er en cykelklub for motionister, der blev stiftet i 1989. Klubben har mellem 60 – 70 medlemmer og eget klubhus på Skolevej, 4600 Køge, beliggende tete-a-tete den nye Køge Nord Station.

Træningen starter og slutter fra klubhuset , og varer gerne 2 – 3 timer afhængig af vind og vejr. I sommersæsonen trænes på tirsdage og torsdage kl. 17 og på søndage kl. 9 på landevejene omkring Køge. I vinterhalvåret trænes på søndage kl. 9.30. De medlemmer, der har mulighed for det, træner tillige på tirsdage og fredage kl. 9.30 året rundt.

Kommentarer