Køge by

Narkobilist – bortvisning og uro

Politi

Her kan du læse uddrag af døgnrapport fra mandag den 281220 kl. 0700 til tirsdag den 291220 kl. 0700.

Narkobilist talte i håndholdt mobiltelefon mv. – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 10.21 bemærkede en færdselspatrulje, at en mandlig bilist, der kørte i sydlig retning ad Sydmotorvejen ved Køge, talte i håndholdt mobiltelefon under kørslen. Da bilisten var blev standset, kunne den 25-årige mandlige fører af personbilen ikke fremvise et kørekort, idet han ikke havde medbragt det under kørslen. Færdselspolitiet fik endvidere mistanke om, at den 25-årige kunne være påvirket af narkotika under kørslen, idet en narkometertest indikerede, at han var påvirket af cannabis. Den 25-årige blev derfor sigtet for narkokørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Mand bortvist fra kirke – Kirkestræde, Køge

Kl. 14.43 måtte personalet i Køge kirke tilkalde politiet, fordi en mand optrådte udadreagerende og dermed skabte utryghed. Politiet kørte til kirken, hvorfra en 42-årig mand fra Køge blev bortvist. Han var dog faldet lidt til ro og havde ikke forulempet nogen, så politiet fandt ikke grundlag for at sigte ham for noget i forbindelse med bortvisningen.

Uro og uorden – Scheelsvej, Herfølge – Køge

Kl. 00.03 fik politiet den første af flere anmeldelse om en forsamling af unge mennesker, der både skød fyrværkeri af til ulempe for de omkringboende, og som kørte i biler til gene for beboere på vejene i området. Et par patruljer kørte til området, men traf dog kun nogle få, der ikke kunne mistænkes for hverken ulovlig fyrværkeriafbrænding eller uhensigtsmæssigt kørsel i køretøjer i området. Politiet fandt således ikke grundlag for at sigte nogen for noget ulovligt, men politiet forblev dog præventivt i området i omtrent en times tid.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Kommentarer