Magaxin

Når man vil have plads til det hele på færre kvadratmeter

Artiklen er sponsoreret.

Man kan sagtens synes, at det er fedt og dejligt at bo småt, uden at behøve at gå op i tiny living eller simple living. Der er dog fællestræk og en masse smarte tricks, som man i en mindre bolig sagtens kan tage ved lære af og blive inspireret ved.

Effektive møbler og genstande

Én af de ting, som er særlig nyttig at have med sig i tankerne, når man skal bo småt, er, at ting med mange funktioner fylder mindre. Det kan godt være, at de rummæssigt fylder mere, men i dét, man kan bruge den bedste sovesofa til både at sove i og sidde i, så er der meget mere rum at gøre med, end hvis man skulle have skaffet sig både en seng og en sofa. Hvis dine ting har flere funktioner, så slipper du måske mere for, at de står nede i et skab og samler støv. Et lille hjem har brug for at kunne mere, og ofte er det ikke nok, når det bare er en normal, stor dagligstue, formindsket til mindre størrelse. Det er sjældent, at det virker særlig smart.

Når du skal i gang

Det kan være du sidder og bare vil i gang med at skalere ned på plads og ned på ting og sager. Ejer du meget, så vil det første skridt i de fleste tilfælde være at komme af med de ting, som fylder, og som ikke bringer yderligere glæde. Der er ingen grund til at eje ting, hvis vi har dem, bare for at have dem. Så stil dig selv spørgsmålet; Hvad har jeg egentlig brug for? Det kan være, du lige pludselig kan gå af med meget mere end forventet, eller at det faktisk går hen og bliver rart at skille dig af med ting, som du i sidste ende ikke behøver.

Kommentarer