Magaxin

Lev bekymringsfrit denne sommer

Artiklen er sponsoreret.

Sommeren nærmer sig, og ligeledes gør det gode vejr – forhåbentligvis, for man kan jo aldrig rigtig regne med det danske vejr. Men udover potentielt dårligt vejr er der uheldigvis også andre faktorer, der kan forårsage, at man ikke har lyst til at have sit badetøj på. Usikkerheder gør nemlig, at mange føler sig utilpas i deres badetøj, men faktisk også i sommertøj generelt. De typiske usikkerheder, der kan opstå i forbindelse med kortærmede toppe og shorts, er hudproblemer såsom barberingsknopper og afskallet solbrændt hud. Læs videre herunder, og undgå at bruge sweater og lange bukser hele sommeren.

Få glat sommer-hud

Årsagen til at mange føler sig usikre i sommertøj er formegentlig mængden af hud, der eksponeres – for andre mennesker og for solen. Mange kvinder døjer især med barbering om sommeren. Her barberes der nemlig oftere, hvilket meget tit resulterer i røde knopper og indgroede hår. Hvis dette er et problem for dig, så kan du heldigvis slippe for disse problemer med permanente hårfjerninger. Det er behandlinger, der ikke blot sikrer dig hårfri hud til sommer, men faktisk også resten af dit liv! Således skal du aldrig mere bekymre dig om ikke-vellykkede barberinger, og du slipper for at tænke på, om du nu fik barberet dig, så du kan tage yndlingstoppen eller shortsene på.

Undgå at blive rød og solbrændt

Ved eksponering af hud overfor sommersolen er der også stor risiko for at blive solbrændt og dermed risikere rød og afskallet hud. For at undgå dette bør du holde dig i skyggen omkring middagstid, hvor UV’en er på sit højeste. Ellers bør du også investere i en god solcreme med høj faktor, hvis du alligevel bevæger dig ud under solens stråler. Selvom solcreme er dyre, kan de altså være det hele værd, da det er din vigtigste hudbeskyttelse om sommeren. 

Kommentarer