112

Færdselsuheld på Ryeskovvej i Borup

Foto: Rigspolitiet

Torsdag morgen kl. 08.28 blev en måler i en af politiets ATK-fotovogne nærmest vidne til et færdselsuheld, da en personbil, der kørte i nordlig retning ad Ryeskovvej syd for krydset ved Gammerødvej / Magleskovvej, påkørte et vejskilt i højre side af vejen.

Vejskiltet ”Farligt vejkryds” blev revet op af jorden ved påkørslen og landede ca. 25 meter længere fremme på vejen. På trods af påkørslen fortsatte bilisten forbi ATK-fotovognen, men blev ikke blitzet, da hastigheden var under de lovlige 70 km/t for strækningen ved vejkrydset. Bilisten fortsatte sin kørsel videre i nordlig retning mod Osted uden at standse.

Flugtbilisten kørte i en metalgrå personbil, som fik skader på fronten som følge af påkørslen af vejskiltet, og politiet kunne efterfølgende konstatere hjulspor i græsrabatten og ingen blokadespor ved uheldsstedet.

Ingen øvrige trafikanter blev involveret i uheldet, og ATK-fotovognen var ikke umiddelbart i fare for at blive ramt af hverken vejskilt eller flugtbilisten i forbindelse med uheldet.

Politiet har nu optaget rapport om uheldet i et forsøg på at få identificeret både flugtkøretøjet og den person, der har ført det på uheldstidspunktet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger om både køretøjet og dets fører.

Kommentarer