Magaxin

Få et dejligt varmt sommerhus hele året

Artiklen er sponsoreret.

Det er skønt med sommerhuse. Dette er et sted, hvor du og din familie kan tage til, hvis I mangler et kort afbræk fra hverdagen, eller blot ønsker at bruge lidt tid andetsteds. Sommerhuse kan dog, hvis de ikke jævnligt bliver brugt, hurtigt gå hen og blive kolde. Dette kan gå ud over indeklimaet i sommerhuset, hvilket på sigt kan give skader i huset. Hvis du og din familie, ligesom som mange andre, ikke har mulighed for at opvarme jeres sommerhus på en ugentlig basis, bør I overveje at få installeret en luft til luft varmepumpe, som kan gøre dette for jer.

En varmepumpe der både opvarmer og nedkøler

Med en luft til luft varmepumpe får i nemlig en trofast varmepumpe, som især egner sig godt til mindre boliger, og heriblandt sommerhuse. Denne fungerer ved at tage energien af luften, og omdanne dette til varme, som den kan puste ud i rummet i form af varm luft. Udover at puste varm luft, kan varmepumpen også bruges til at nedkøle luften. Dette er især smart, når de varme sommermåneder rammer jer, og det så kan være dejligt, at komme ind i et koldt rum.

Styr temperaturen hjemmefra

Dér hvor en luft til luft varmepumpe kan være ekstra smart er, at mange af dem kan styres fra mobilen. Dette kræver blot, at varmepumpen er tilkoblet det Wi-Fi, som I har i sommerhuset. På den måde kan I, når I kører hjemmefra, eller dagen inden, sende besked til varmepumpen om, at den skal opvarme sommerhuset til x antal grader. I kommer således ned til et dejlig lunt hus, så I ikke skal bruge de første timer under et tæppe. Dette er yderligere en god måde, hvorpå I kan holde jeres hus sundt. Er der længere perioder, hvor I ikke er i huset, kan I med fordel indstille en grundtemperatur, som varmepumpen kan holde.

Kommentarer