Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

Jagter du den rigtige drøm?

Afholdes 6. juni kl. 19:30

Skab et arbejdsliv, der giver dig styrke og glæde

Birgitte Hjort Sørensen fik sit store gennembrud som skuespiller i rollen som Katrine Fønsmark i “Borgen”, der også blev et kæmpe hit i udlandet. Hun har haft en række markante hovedroller i både film, TV-serier og på teater, blandt andet i internationale produktioner som Game of Thrones.

I sit foredrag fortæller Birgitte om sin karriere og de skelsættende valg, hun har stået over for. Hun er en af de få danske skuespillerinder, der har slået sit navn fast i Hollywood. Men hun har også oplevet stor ensomhed, kontroltab og tvivl.

For hvad er succes, og hvem skal definere det? Er man en fiasko, hvis man ikke lander “de gode” opgaver hele tiden? Og hvad gør jagten på succes og anerkendelse ved os?

En stor del af danskernes identitet handler om arbejde. Nogle gange har vi så travlt med at jagte en drøm (et bedre job, en forfremmelse, mere i løn mv.), at vi ikke stopper op og mærker efter, om vi rent faktisk trives i det, vi laver.

Efter flere år i udlandet besluttede Birgitte at tage kontrollen tilbage over sit eget liv. Hun ville ud af sårbarheden, når der i perioder var stille med opgaver. Hun begyndte at undersøge mulighederne for at starte på et studie for at tilføre et ekstra ben til sin karriere. Og beslutningen om at vende tilbage til Danmark gav hende både styrke, ro og et nyt fokus i sit liv.

Få indspark til at finde motivationen, glæden og modet til at tage ansvar i dit arbejdsliv i dette inspirerende foredrag med Birgitte Hjort Sørensen. Glæd dig til en uforglemmelig foredragsoplevelse!

Varighed fra 19.30-21.30 inkl. pause

Tid

Dato:
6. juni
Tidspunkt:
19:30

Sted

Bistro17
Torvet 17
Køge, 4600
+ Google Maps

Alle arrangementer