Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

Mød tidligere drabschef Kurt Kragh

Afholdes 10. september kl. 19:30

Begivenhed Navigation

Kurt Kragh er en af Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere. Med hans indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende danske drabssager, giver han dig et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder og deler detaljerne, som du ikke kunne læse om i aviserne.

Med udgangspunkt i udvalgte sager, vil han fortælle om, hvordan man profilerer sig frem til ét af de 7 drabsmotiver, og om de underliggende motiver til at begå seksualforbrydelser, hvor det ofte er samvittighedsløse psykopater, der står bag.

Og høre en spændende fortælling om, hvordan du finder frem til et drabsmotiv? Og hvad får et menneske til at begå en seksualforbrydelse? Med en sjælden menneskelig indsigt kan Kurt Kragh uforfærdet berette om det uhyrlige og gøre dig klogere på menneskets vildfarelser.

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Hos Rejseholdet var han efterforskningsleder i en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Tid

Dato:
10. september
Tidspunkt:
19:30

Sted

Bistro17
Torvet 17
Køge, 4600
+ Google Maps

Alle arrangementer