Magaxin

Det kan du give din mand i valentinsgave

Arkivfoto

Artiklen er sponsoreret.

Januar-måned lakker lige så stille mod enden, hvilket betyder februar banker på døren. Og med februar kommer valentinsdag, der for mange byder på masser af kærlighed, gaver og hygge. Men det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad man skal give i gave. Særligt når det kommer til manden i ens liv, kan man blive udfordret. Mange mænd har nemlig ikke en ønskeseddel, der går udover et enkelt ønske eller to, så nogle gange må man tænke lidt kreativt. Nedenfor finde du nogle tips til, hvad du kan give manden i dit liv på kærlighedens dag.

Tøj

Hvis din mand eller kæreste ikke har en helt særlig smag indenfor tøj, kan man med fordel give tøj i valentinsgave. Dette kan både være i form af en ny t-shirt eller skjorte, der måske allerede kan komme i brug på det næste restaurantbesøg. Et par bukser til mænd er også et hit for mange, da det netop ofte er bukser, der mangler i klædeskabet.

Sjove gadgets

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange mænd er fans af sjove gadgets, der gør hverdagens gøremål en smule mere underholdende. Det kan være alt lige fra specialudstyr til barbering, til toilet-underholdning, til sjove ølkrus eller kaffekopper. Men går man denne vej, er det en god ide at sikre sig, at gaven kan byttes. Fordi selvom gaven kan være sjov at give og modtage i øjeblikket, er det ikke sikkert den egentlig er så brugbar, som man troede.

Blomster og chokolade

Det er altid spændende at bryde kønsnormerne lidt, hvilket også gør sig gældende på valentinsdag. Det er normalt for mange kvinder at modtage blomster og/eller chokolade på denne dag, men hvad med at prøve, at det er manden, der modtager disse klassikere? Hvem vil ikke blive glad for chokolade og blomster? De fleste mænd ville nok både blive glade og forvirrede, hvilket netop også kan være en fantastisk minde at have.

Vin eller øl

En interesse for enten vin eller øl er ganske almindelig for mange mennesker, hvilket også kunne være en ideel ide til en valentinsgave. En god flaske vin med en spændende baghistorie til vinelskeren. Og måske et sæt af forskellige specialøl med en rød tråd ville være en god gave til ølfanatikeren. Til både vin- og ølgaven kunne også sagtens kombineres med et speciallavet glas, der skal symbolisere begivenheden.

Kommentarer