Wennich VVS i Herfølge fejrer 25 års jubilæum

Her er det fra venstre Frans Wennich og til højre Lasse Græsbøll, som over de kommende år efter planen, vil overtage virksomheden. Foto: Privat.

På fredag den 1. september er der noget at fejre hos Wennich VVS & Kloak i Herfølge. Her fejrer virksomheden, som er stiftet af den nuværende hovedindehaver Frans Wennich, 25 års jubilæum og markerer samtidig, at Lasse Græsbøll nu indtræder i et generationsskifteforløb over de kommende år.

Dagen fejres med en reception fra klokken 12, hvor hele virksomheden håber at se kunder, samarbejdspartnere, netværkskollegaer og venner af huset til nogle hyggelige timer.

Wennich VVS & Kloak blev etableret i 1998 af Frans Wennich som enkeltmandsvirksomhed, og er i løbet af årene vokset støt. I 2007 overtog Frans Wennich Richard Johansen & Søn i Herfølge.

I dag er hovedbeskæftigelsen VVS arbejde, og samtidig satser Wennich målrettet på den grønne omstilling med Lasse Græsbølls specialisering i varmepumper.

Og for at sætte handling bag de “grønne” ambitioner, har Wennich skiftet hele vognparken ud, så alle montørbiler i dag kører på el.

Kommentarer