Vil du arbejde med maskinanlæg? Bliv maskinmester
Artiklen er sponsoreret.
Måske har du længe tænkt, at det at tage en videregående uddannelse ikke er noget for dig. Måske er du ikke en boglig type og tænker enten at arbejde ufaglært resten af livet eller engang hoppe på en erhvervsuddannelse for fx at kunne arbejde som håndværker. Men det er ikke alle videregående uddannelse, hvor du sidder med næsen begravet i tunge bøger og projektskrivning fra start til slut.
Tag en maskinmesteruddannelse på 3-4,5 år
Er du interesseret i at tage en videregående uddannelse, der både er spækket med praktisk arbejde og giver dig som dimittend gode jobmuligheder såvel herhjemme som i udlandet? Så var det måske oplagt at blive maskinmester. Hvordan bliver man maskinmester? Svaret er, at du søger ind på en maskinmesteruddannelse. Dette er en professionsbachelor, hvis varighed kan variere fra 3 til 4,5 år.
Hvordan bliver man maskinmester?
Er du interesseret i at læse om optagelse på en maskinmesteruddannelse i detaljer? Så læs her om hvordan man bliver maskinmester på Maskinmesterskolen Københavns hjemmeside. Kort fortalt vil det spille en rolle for længden af uddannelsen, om du allerede har en gymnasial uddannelse og/eller en relevant erhvervsuddannelse. Har du ingen af delene, så kommer du til at bruge 4,5 år på skolen.
Stå for driften af maskinanlæg
Som maskinmester kan du varetage driften af maskinanlæg, fx i søfart eller energisektoren. Fx kan det være dig, som har ansvaret for at sikre, at maskinanlæg på et kraftværk eller rensningsanlæg nu også virker, som de skal. Skulle du under uddannelsen få blod på tanden for at læse videre, kan du også vælge at tage en kandidat- eller diplomuddannelse, efter du er færdiguddannet maskinmester.
Er du interesseret i maskiner og klassiske håndværksmæssige opgaver, hvorfor så ikke søge ind på maskinmesteruddannelsen? Uddannelsen giver gode vilkår for at arbejde såvel her som i udlandet.
Kommentarer