112

Vidner søges til sammenstød ved motorvejsafkørsel

Foto: Rigspolitiet/Kim Matthai Leland

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner til et sammenstød mellem to bilister onsdag den 29. juni 2022 kl. ca. 19.45 på motorvejsafkørsel 31b Køge N / Egedesvej i det nordgående spor på Køge Bugt Motorvejen.

Der er tale om to personbiler, hvoraf den ene var standset på selve frakørslen kort før Egedesvej.

En 51-årig mand var ved at stige ud af sin bil, da hans bil bliver påkørt af en anden bilist, som kom kørende ad frakørslen.

Det skadevoldende køretøj forlod stedet efter påkørslen, men blev senere fundet i Ølby-området, og den 51-årige mand blev indlagt på et sygehus til behandling for lettere skader som følge af påkørslen.

Politiet har i forbindelse med efterforskningen fået klarlagt, at flere bilister var standset på samme motorvejsafkørsel i højresvingsbanen til Egedesvej omkring tidspunktet for sammenstødet. Disse bilister kan have foretaget observationer, som kan være vigtige i forbindelse med opklaring af de nærmere omstændigheder ved de to andre bilisters sammenstød på afkørslen.

Som en mulig hjælp til erindringen om egen færden den pågældende dag kan politiet oplyse, at samme dag/aften blev de forskellige deltagende cykelhold i Tour de France præsenteret i Tivoli.

Vidner og andre, der måtte have foretaget observationer den pågældende aften i området ved motorvejsafkørsel 31b ved Egedesvej, bedes kontakte politiet på tlf. 114 for afhøring til sagen om sammenstødet mellem de to bilister.

Kommentarer