Debat og politik

Venstre i Køge klar med spidskandidat til kommunalvalget i 2025

Venstre’s nuværende Viceborgmester og gruppeformand Ken Kristensen blev af de mange fremmødte medlemmer genvalgt som spidskandidat til kommunalvalget i 2025.

Ken Kristensen udtaler:

– Jeg er ydmyg, stolt og beæret over medlemmernes opbakning til mig. Det gør et stort indtryk!

– Jeg vil fortsætte den politiske linje og arbejde hårdt videre for at udbygge de mange resultater, Venstre har fået gennemført i denne periode. Der er stadig masser af liberale og vigtige opgaver, der venter forude, og som kræver hårdt arbejde og samarbejde, før det lykkedes. Den opgave ser jeg frem til.

På aftenen for valg af spidskandidat blev alle medlemmernes input og tanker for et kommende valgprogram også bearbejdet, og alle fik mulighed for at drøfte politiske mærkesager og sætte sit præg på det politiske arbejde i Køge kommune.

Ken Kristensen udtaler yderligere:

– Jeg er glad for, at vores medlemmer deltager engageret og bidrager til den politiske linje. Det er demokrati, når det er bedst. Der er tydeligvis brug for genopretning og stabilitet på helt basale områder som skole- og ældreområdet. Opgaverne står i kø, og jeg glæder mig til at sætte retningen og komme i arbejdstøjet i samarbejde med de øvrige kandidater til kommunalvalget i 2025.”

Kommentarer