Køge by

Uorden endte i sag om grov vold

Arkivfoto

Kl. 13.50 rykkede politiet ud til en 56-årig mands bopæl vest for Køge by i anledning af et besøg af en mand og kvinde, hvilket var endt i uorden og slagsmål. Manden og kvinden havde forladt stedet.

Politiet fik kontakt til den 56-årige, der oplyste, at han havde fået besøg af en 54-årig mand og en 24-årig kvinde i anledning af et økonomisk mellemværende. Deres besøg havde efterfølgende udviklet sig til et slagsmål mellem parterne, så den 56-årige pådrog sig mindre alvorlige skader efter overfaldet. Herefter var de to besøgende kørt fra stedet.

Senere på eftermiddagen fik politiet lokaliseret de to personer, der begge blev anholdt som mistænkte i en sag om grov vold.

Under den fortsatte efterforskning, herunder afhøring af de to anholdte, fik politiet yderligere oplysninger, der bevirkede, at den 56-årige også blev anholdt. Han kunne ifølge de to først anholdte mistænkes for at have anvendt et stikvåben under slagsmålet med især den mandlige part.

I løbet af aftenen blev alle tre løsladt, idet de fremkomne oplysninger i sagen, herunder bl.a. at de tre parterne kendte hinanden i forvejen, fandt politiet og anklagemyndigheden ikke grundlag for at fremstille nogen i grundlovsforhør. Politiet efterforsker fortsat i et forsøg på at få klarlagt alle detaljer i sagen, hvor der er forskellige opfattelser af det hændte.

Kommentarer