Kultur

Udstilling 2021 hos Køge Fugleforening

Foto: Køge Fugleforening

Efter to års Corona-pause, slår vi igen dørene op for Danmarks største og flotteste fugleudstilling. I år har vi valgt at flytte den til Ejby hallen. Udstillingen løber af stablen d. 22. – 23. og 24. oktober.

Da Køge Fugleforening er landets største af sin slags, har vi også gjort os umage og laver en flot og bemærkelsesværdig udstilling.

Hallen er pyntet med alt godt fra skoven. Vi har hentet to store læs buske og træer, som vi har pyntet hallen op med. Man føler næsten at man går ude i junglen, med fuglefløjt.

Der vil både være tombola med spændende præmier, tegnestue for de mindste, hvor de heldige børn kan vinde billetter til bl.a. Kbh. Zoo og Krokodille Zoo. Bliver man sulten eller tørstig, er der salg af lagkage, håndmadder, pølser m. brød. Kaffe, the, øl og vand kan der også købes. Endvidere er der en stor salgsafdeling med salg af medlemmernes overskudsfugle.

Køge Fugleforenings hovedsponsor, Køge Korn, er til stede hele weekenden, hvor der vil være salg af alskens frø fra hele verden. Sædvanen tro er der selvfølgelig også gæsteudstillere. Fredag kommer Øst-sjællands Biavlerforening, med en spændende stand. Lørdag kommer Rob Webber og sælger frosne som levende foderdyr. Om søndagen får vi besøg af Vallø Pil, som vil vise hvordan man fletter. Mon ikke der både er salg af honning og pileflet også, når gæsteudstillerne kommer? Skulle man føle sig fristet til at komme flere af dagene, kan man købe et partoutkort.

Føler man sig fristet til at blive medlem af Køge Fugleforening, kan man i løbet af udstillingen melde sig ind i foreningen, der er et godt tilbud til alle nye medlemmer.

Entre er kr. 50.- inklusiv 2 børn under 12 år. Partoutkort til alle tre dage er kr. 100.-.

Udstillingen er åben fredag kl. 15:00 – 20:00. Lørdag kl. 9:00 – 19:00. Søndag kl. 10:00 – 16:00

Kommentarer