Køge by

Udpluk af døgnrapport

Politi

Færdselsuheld – Buen, Nr. Dalby, Borup – Køge

Kl. 11.32 var en 79-årig kvinde fra Borup forulykket i sin personbil på Buen, hvor hun havde påkørt et træ. Det viste sig, at den 79-årige var sluppet uskadt fra uheldet, hvor der ikke var andre trafikanter involveret. Hun var forinden uheldet kørt ad Klempegårdsvej mod nord, hvorefter hun i krydset ved Buen svingede til højre ad Buen mod nordøst. Under kørslen ad Buen ville hun trække til højre, men trak i et uopmærksomt øjeblik så langt mod højre, at hun påkørte et vejtræ. Der skete kun mindre skade på personbilen, som senere blev afhentet af et bugseringskøretøj. Den tilkaldte ambulance blev der ikke brug for. Politiet registrerede uheldet og underrettede kommunen om det påkørte vejtræ.

Narkobilist med hash i bilen – Vestmotorvejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 12.25 ønskede færdselspolitiet at kontrollere en personbil, der blev ført ad Vestmotorvejen mod øst ved Salby rasteplads, hvor bilisten blev standset og kontrolleret. Føreren var en 26-årig mand fra Køge, som efter en narkometertest kunne mistænkes for at være påvirket af narkotika under kørslen. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Inden afgang til et sygehus for blodprøveudtagelsen foretog politiet ransagning af bilen, hvorunder den 26-årige påviste et par poser med i alt 3½ gram hash. Sigtelserne kom derfor også til at omfatte overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, inden den 26-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen på Køge sygehus.

Ulovlig knallert ramte patruljebil – Kirstinedalsvej, Køge

Kl. 18.02 ønskede en patrulje at kontrollere en knallert, der formentlig kunne køre hurtigere end tilladt. Knallertkøreren ønskede dog ikke at tale med politiet og forsøgte at køre fra politiet med patruljebilen med tændte udrykningssignaler bagefter. På et tidspunkt standsede knallertkøreren helt på højre side af politibilen, hvorefter fordøren blev åbnet. Knallertkøreren satte nu i gang igen, men ramte fordøren og væltede uden at komme til skade. Politiet fik nu kontakt til en 16-årig ung mand fa Køge, hvis knallert efterfølgende blev kontrolleret på et rullefelt. Kontrollen viste, at knallerten kunne køre med mindst 59 km/t mod højst tilladt 30 km/t. Den 16-årige blev sigtet for kørsel på en konstruktivt ændret knallert og informeret om konsekvenserne med en beslaglæggelse af knallerten, såfremt han igen blev afsløret i at køre på en ulovlig knallert. Den 16-årige og hans værger kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet ved afgørelse af sagen.

Kilde: Midt og Vestsjællands Politi

Kommentarer