Køge by

Udenlandske butikstyve anholdt i Køge

Foto: Rigspolitiet

Onsdag kl. 13.47 kørte en patrulje til Superloppen i Køge, hvor en udenlandsk mand havde forsøgt at stjæle en vase og en porcelænsfigur til i alt 760 kr. Personalet havde forsøgt at tilbageholde manden, men han rev sig fri og undløb.

Han kørte fra stedet i en polsk registeret bil, der holdt klar på parkeringspladsen med yderligere to mænd i. Politiet kom hurtigt frem og fik stoppet flugtbilen på Københavnsvej i Køge.

Tre mænd på 40, 51 og 52 år fra Polen blev anholdt og taget med til stationen til afhøring. Bilen blev ransaget, hvor der blev fundet nyt værktøj, som viste sig at være blevet stjålet fra Bygma i Køge i onsdags. Værdien af det stjålne værktøj er 7784 kr. I bilen blev desuden fundet tre par sko, som også formodes at være tyvekoster, hvilket politiet nu forsøger at fastlægge.

De tre anholdte er fortsat i politiets varetægt, hvor sagerne vil forsøges afgjort med en straksbøde, og herefter vil der blive taget stilling til, om nogen af de anholdte kan udvises administrativt at Danmark.

Kommentarer