112

Truende ung gruppe troppede op i fitnesscenter i Rådhusstræde

Foto: Rigspolitiet

Tirsdag aften kl. 18.11 fik politiet anmeldelser fra både personalet og gæster i et fitnesscenter i Rådhusstræde, idet en flok unge var kommet ind i centret, hvor flere unge var blevet truet verbalt. De unge var fortsat i området og bevægede sig i retning mod S-togsstationen.

Politiet kørte til området med flere patruljer, der på Værftsvej fik kontakt til gruppen på fem unge mænd i alderen 13-15 år fra forskellige byer i Køge Kommune. I nærheden fandt politiet to knive efterladt i et grønt område. Knivene blev sikret af politiet, som vil lade dem undersøge nærmere i et forsøg på at få klarlagt, om nogen af de fem unge kan havde båret disse inden politiets ankomst.

I fitnesscentret fik de kontakt til både personalet og de truede unge, som alle var uskadte efter verbale trusler, da de fem unge pludselig var kommet ind i fitnesscentret.

Politiet efterforsker nu sagen og vil forsøge at få klarlagt hændelsesforløbet ved brug af overvågningsmateriale fra området, så det senere kan afgøres, hvorvidt der er grundlag for sigtelse af nogen blandt de fem unge.

De sociale myndigheder i Køge Kommune blev underrettet om deres adfærd i området, så kommunen kan afgøre, hvorvidt der måtte være grundlag for en social indsats over for gruppen.

Kommentarer