Kultur

Stå tidligt op til Køges Klima- & Kulturfestival 2023

Foreninger og aktører i Køge Nord har i det sidste halve år arbejdet tæt sammen for at støtte op omkring Klima- og Kulturfestivalen KLIMAX, som afholdes på det nye, kommende kultursted i haven ved Bramhøjgaard – weekenden den 16. og 17. september 2023.

Inden festivalen begynder, kan man om morgenen lørdag, komme med på en tur, som hedder KLIMAXstriben. Det er et event som foreninger og aktører i Køge Nord er gået sammen om, at sætte i værk, som en optakt til KLIMAXfestivalen.

KLIMAXstriben begynder for de morgenfriske, lørdag kl. 7 ved Ølsemagle Rev med meditation og varm ceremoniel kakao. Herefter går turen ned langs stien, og over Københavnsvej til området bag børnehaverne, hvor der vil være morgensang og lidt til ganen. Herefter er der en masse aktiviteter for både børn og voksne. Man vil kunne opleve et show med Rishøj Gymnastikforening, have mulighed for at lege gamle lege med kyndig instruktion fra instruktører. I området vil man også kunne opleve Ølsemagle Rulleskøjtelaug, som ruller rundt og reklamerer for festivalen.

Kl. 10 vil der være fælles march op over broen til Bramhøjgaard, hvor festivalen skydes i gang med bl.a. Sebastian Klein for de små kl. 10:30.

Foreningerne og aktørerne er Kulturfuglen, Ølsemagle Landsbylaug, Ølsemagle Kirke, Mirjas Bageri, Rishøj Gymnastikforening og SuperBrugsen i Ølsemagle. De vil ligeledes være repræsenteret i Fællesskabsteltet på festivalpladsen i haven under festivalen. Her vil du som besøgende have mulighed for at få en snak med de lokale foreninger og aktører, og måske blive en del af dét fællesskab.

Fakta om KLIMAXstriben

Dato: Lørdag den 16. september 2023 kl. 07.00-10.00. 
Du kan læse mere om festivalen og KLIMAXstriben på www.klimaxfestival.dk
Direkte link: https://klimaxfestival.dk/index.php?open=152 

Tilmelding er ikke nødvendig, og arrangementet er gratis.      

Kommentarer