112

Slagsmål mellem mand og kvinde på Nørre Boulevard i Køge

Foto: Kim Matthäi Leland

Onsdag eftermiddag kl. 15.57 rykkede politiet med flere patruljer ud til et slagsmål mellem en mand og en kvinde på Nørre Boulevard i Køge.

På stedet traf politiet en 38-årig kvinde fra Køge, som oplyste at have fået nogle overfladiske skrammer efter klammeri med en 41-årig mandlig bekendt.

De to parter var under ophold på kvindens bopæl blevet uenige, så der var opstået et slagsmål mellem dem. Efterfølgende havde manden taget kvindens mobiltelefon, inden han forlod hendes adresse.

På Nørre Boulevard forsøgte kvinden under råben og også håndgemæng med manden at få sin mobiltelefon retur. De to parters adfærd på gaden bevirkede, at vidner kom til og adskilte de to, hvorefter manden forsvandt i området.

En hundepatrulje var også i området for at lede efter både manden og kvindens mobiltelefon, såfremt manden måtte have skilt sig af med den under flugten.

Lidt senere blev manden dog fundet i en have på en nærliggende vej, hvor han gemte sig. Den 41-årige, der var påvirket af spiritus og måske også narkotika, blev anholdt på grund af den voldelige strid mellem de to parter. Ved visitationen fandt politiet ham i besiddelse af kvindens mobiltelefon, som blev tilbageleveret til rette ejer.

Senere på aftenen løslod politiet den 41-årige efter en afhøring for at få klarlagt hændelsesforløbet mellem de to parter i løbet af eftermiddagen.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med eventuelle vidner, der måtte have set de to parters adfærd på Nørre Boulevard, så politiet kan få klarlagt de nærmere omstændigheder. Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 med oplysninger i sagen.

 

Kommentarer