Kultur

Skovslottet tilbyder personlige og aktivitetsfyldte oplevelser

På Skovslottet kan du skræddersy DIN DAG, som aldrig vil gå i glemmebogen, f.eks. en personaledag, polterabend eller en anderledes fødselsdag. Foto: Skovslottet.

Mangler du lokationen til din store fest eller motivationen og inspiration til din træning? Mangler du stedet at afholde jeres personaledag eller polterabend, eller ønsker du en lille getaway med overnatning i en hytte som byder på udeliv og mad over bål? Så skal du et smut til Skovslottet, lidt syd for Køge.

Autentiske omgivelser

Skovslottet er en træning- og event virksomhed beliggende på en privatejet landbrugsejendom. Et gammelt, smukt og nyrenoveret rosengartneri, danner rammerne sammen med grønne områder, en bålplads med alt du skal bruge for at dyrke friluftslivet og lave mad over mål, en lille bjælkehytte til overnatning samt en sø med tilhørende sauna.

Du har også mulighed for at leje faciliteterne og holde din skræddersyede drømmefest i det smukke rosengartneri, i grønne omgivelser som ses gennem gamle drivhusglas fra gulv til loft, fyldt op med lyskæder.

Læs mere om fest i rosengartneriet her.

Sjove og udfordrende aktiviteter

Her kan du skræddersy DIN DAG, som aldrig går i glemmebogen, f.eks. en personaledag, polterabend eller en anderledes fødselsdag. Aktiviteterne vælger du selv, og kan være alt fra guidet træning både af den festlige og mere seriøse slags, udfordrende stafetter både på land og i vand, teambuilding lignende øvelser eller blot en dag med bål, udeliv og havespil.

Læs mere om de forskellige aktiviteter her.

Du kan opnå dine træningsmål med en personlig træner, deltage på små, lukkede- yoga, mobilitets og full-body hold eller deltage på forløb og inspirerende events.

Læs mere om træningsmulighederne her.

En aktiv familie bag Skovslottet

På Skovslottet bor en livsglad lille familie på fire. Den består af Trine, som tidligere har brugt al sin tid i elitesporten, men ændrede retning fra atlet til instruktør og er stifter og ejer af Skovslottet.

Her bor også hendes mand Rasmus, som har hænderne skruet rigtigt på, samt sønnen på 4 år og deres livsnydende hund Tarzan, som oftest tager imod alle gæster i indkørslen.

Det er til Skovslottets fordel at ingen i familien kan sidde stille, selvom de siger, de øver sig. Derfor vil du opleve nye tiltag og igangværende projekter året rundt, samt en personlig og nærværende atmosfære i den aktive og spirende virksomhed.

Følg med på Skovslottet Instagram, Facebook eller på Skovslottets personlige blogindlæg.

 

Kommentarer