Kultur

Skovslottet i Herfølge åbner op for et helt nyt event koncept

Hiv din partner, kollega eller ven med til de forskellige events som dykker ned i et overordnet emne, der alle har til formål at inspirere og øge bevidsthed for din krop og dit sind. Emnet skiftes løbende så du kan fortsætte din læring indenfor nye områder. 

Henover efterårets smukke måneder, sætter Skovslottet fokus på balance, og du kan nyde godt af de forskellige events, der berør balance både fysisk, mentalt og teoretisk. Der er udfordrende træninger, inspirerende viden samt rolig yoga, afspænding og åndedrætsøvelser.

Du kan få det fulde overblik over alle events i oktober og november måned via dette link.

Herunder ser du et udvalg af events, som kan tilvælges efter ønske.

Event 4, lørdag d. 4. nov. Kl. 10 Instruktør Maila
BEVIDST TRÆNING: træning og teori om balance
Få en forsmag på, hvad træningsforløbet BEVIDST TRÆNING tilbyder i dette spændene event, hvor du både får undervisning og træning! Maila vil både udfordre krop og sind med sjove balanceøvelser og samtidig dele sin fysiologiske viden om hvad balance egentlig er og hvordan du kan arbejde med den. beskrivelse af indholdet på ca 3 linjer)

Event 5, søndag d. 12. nov. Kl. 19, Instruktør Monica
GENOPBYGGENDE HVILE 
Mød yoga og viden fra komplementær hormon praksis, der genopbygger balance i kroppens energi. Vi dykker ned i nervesystem, fordøjelse- og immunsystem, som alle hænger tæt sammen og påvirker din energi. Du guides roligt igennem yoga bevægelser som rammer alle 3 systemer med afsluttende afspænding. 

Event 6, lørdag d. 18. nov. Kl. 10, Instruktør Maila
BEVIDST SNAK: Balance i hverdagen – nervesystemet under pres i en teknologisk tidsalder
Bevidst Snak er en uformel og hyggelig koncept, hvor vi mødes og taler om et emne. Forståelse og bevidsthed er med til at skabe forandringer. Maila har forberedt oplæg om vores fysiologi og hvordan det i vores moderne verden bliver udfordret – er du nysgerrig på hvordan din evolutionære hjerne kæmper med moderne krav, fristelser og muligheder både med teknologi, fødevare og samfundsmodel, så kom og lad din nysgerrighed få plads. 

Varighed
Hvert event varer ca. 2 timer, der vil være kaffe/the og lidt frugt bagefter samt tid til spørgsmål og sparring, så sæt hellere lidt ekstra tid af (3 timer).  

Instruktører
Du guides af kompetente instruktører, Maila og Monica, så mød op og lad dig inspirere!  
Læs mere om instruktørernes baggrund her

Pris
1 event for 450 kr.
3 events for 1000 kr. 
Tilbuddet kan godt deles ud på flere personer så hiv din partner, ven eller kollega med!   
Beløbet overføres til MobilePay 267533
Anfør nummeret i kommentar feltet for de events du deltager på (fx. 1 + 4 + 5)

Kommentarer