Kultur

Skovbo Y’s Mens Club starter nyt foreningsår

Hver anden onsdag aften mødes medlemmerne af Skovbo Y’s Mens Club i Møllelundgården i Borup.

Skovbo Y’s Mens Club har fået nyt præsidium og tager nu hul på et nyt interessant klubår.

Selvom det hedder Skovbo Y’s Mens Club er det voksent fællesskab for både kvinder og mænd, enlige og par, der støtter det lokale ungdomsarbejde samt andre projekter med et socialt sigte.

Hver anden onsdag aften mødes medlemmerne i Møllelundgården i Borup og spiser sammen. Her tales der sammen om løst og fast og om det aktuelle, der rører sig i samfundet, om nye klubaktiviteter samt synger et par sange fra Højskolesangbogen.

Det nytiltrådte Præsidium byder i dette efterår på foredrag og virksomhedsbesøg på klubaftenerne, og derudover på fælles udflugter samt en adventsfest med banko spil. Y’s Mens Club udspringer af spejderbevægelsen i USA (YMCA), deraf navnet Y’s Mens. Det udtales med engelsk Y (wai’s) Mens.

Midlerne til donationer til det sociale arbejde kommer fra medlemmernes fælles arbejde af forskellig slags. I 2024 har Skovbo Y’s Mens 50 års jubilæum i Borup, der bliver fejret i juni 2024. I dette efterår optages nye medlemmer, som foreningen gerne vil byde velkommen i fællesskabet.

Interesseree kan kontakte Tage Stryhn på tlf. 24100166 eller på hjemmeside www.skovbo-ysmen.dk.

Aller velkomne i klubben som gæst, hvor man kan blive klogere på foreningens arbejde og klubliv.

Kommentarer