Kultur

Sites, sounds and screens. Kom til seminar på KØS!

Foto: KØS

KØS er glade for at kunne præsentere et nyt researchbaseret udstillingsprojekt, et open call, og et seminar.

Alle skabt i samarbejde med Inter Arts Center i Malmö. Læs med og lad dig inspirere!

Sites, sounds and screens

Hvad betyder det for kunst i offentlige rum, at vi kan se, høre og forbinde os med steder, vi før var helt afskåret fra? At vi kan forsvinde ind i tætomsluttende parallelle virtuelle universer?

Sites, sounds and screens – new approaches to sites, locality and technology in public art er vores nye researchbaserede udstillingsprojekt skabt i samarbejde med kurator Christian Skovbjerg Jensen og Inter Arts Center. Et projekt, der undersøger, hvordan nye teknologier har ændret vores måder at opleve og engagere os i steder og udforsker, hvordan vi kan genforhandle stedsspecifikke tilgange inden for kunst i offentlige rum gennem nye teknologier.

Projektet strækker sig over tre år og bliver skudt i gang med et open call, og folder sig derefter ud som et seminar og en videreudvikling af den svenske kunstnerduo Lundahl & Seitl og designstudiet Untold Gardens deltagerbaserede AR performance Unknown Cloud Forming. Læs mere om udstillingsprojektet her.

Seminar på KØS

Kom med til test af den poetiske performance Unknown Cloud Forming, der er skabt af Lundahl & Seitl og Untold Garden, og efterfølgende seminar på KØS den 28. oktober fra kl. 17-23.

Aftenen starter med performance på Køge Havn, herefter bevæger vi os mod seminaret på KØS, hvor du kan høre kunstnerduoen Lundahl & Seitl, designstudiet Untold Garden, forsker Tanya Ravn Ag, kunstnerduoen Nomeda & Gediminas Urbonas og kunstnerduoen Gibson & Martelli diskutere emnet ‘site-specific and participatory augmented reality’. Dette er det første i en række af offentlige arrangementer, der bliver holdt i forbindelse med udstillingsprojektet Sites, sounds and screens. Læs mere om arrangementet her. Book din billet her.

Kommentarer