Køge by

Sigurd Barrett spiller på Teaterbygningen 20. november

Foto: sigurdbarrett.dk

Hvor kommer vi egentlig fra, mor? 

Kender du også det, når dine børn spørger dig om livets store spørgsmål, og du ikke altid kender svarene? Så er du heldig, fordi det gør Sigurd Barrett! 

Sigurd og hans musikalske ven Einstein (Eskild Dohn) er i denne fortællekoncert mere end klar til tage dig med på en rejse gennem universet. De vil sammen føre dig tilbage til verdens begyndelse og frem til nu. Sigurds univers rummer personlige, finurlige karakterer, faktiske og betydningsfulde mennesker og en hel del musik og fortælling om livets store som små spørgsmål.  

Hvad er Big Bang? Hvor kommer livet fra? Hvad er tyngdekraft for noget?  

Fortællingens dansere og levende karakterer inviterer dig med ind i naturvidenskabens vidunderlige verden, og underholder selv den voksne del af publikum med Sigurds genkendelige og muntre atmosfære. 

Denne musikteaterforestilling vækker børns fantastiske nysgerrighed med humoristiske indslag, geniale sangtekster og vigtige budskaber i børnehøjde.  

Forestillingen er arrangeret af Teaterbygningen, KøgeBibliotekerne og Køge Musikskole. Man kan se frem til et show fuld af indlevelse og dedikation, som hyldest til naturvidenskabsåret 2022.  

Forestillingen foregår på Teaterbygningen, søndag den 20. november kl. 11, og varer heldigvis en HEL time!  

Billetter kan købes på www.teaterbygningen.nu og på www.koegebib.dk samt på Køge Bibliotek.

 

Kommentarer