Samfund

Senior Erhverv åbner dørene!

Arkivfoto

Mandag, 26. september 2022 afholder Senior Erhverv Sjælland Øst Åbent Hus for at informere om foreningens aktiviteter: jobskabelse for ledige seniorer 50+, og gratis jobformidling for virksomheder.

Senior Erhverv Sjælland Øst inviterer alle ledige seniorer til at aflægge besøg på Astersvej 23 E, 4600 Køge, mandag, 26. september kl. 10.30 – 12.30. Her vil repræsentanter for foreningen fortælle om arbejdet med at skaffe jobs til ledige seniorer via selvaktivering og aktivt opsøgende salgsarbejde, og hvordan du selv kan medvirke til hurtigere at få et nyt job.

– Det viser sig, at jo mere vi i fællesskab trækker på samme hammel, jo bedre er den enkelte rustet til at komme videre, opretholde motivation og arbejdsparathed, og dermed hurtigere komme tilbage i job, siger formand for Senior Erhverv, Henrik Theill,

Senior Erhverv har på landsplan cirka1600 medlemmer, og siden 2002 har foreningen hvert år skaffet nyt job til omkring 50 procent af dem.

– Det er da en succes rate der siger lidt om betydningen af den fælles indsats i netværket, understreger formanden.

– Så hvis du er ledig, og over 50 år, så mød op til vores Åbent Hus den 26. september. Vi byder på en kop kaffe, og du kan blive meldt ind på stedet. Er du en virksomhed der søger nye medarbejdere gør jeg opmærksom på at al jobformidling gennem Senior Erhverv er helt gratis for virksomheden – og seniorer er loyale, kompetente og erfarne medarbejdere’ slutter Henrik Theill.

Senior Erhverv er organiseret under Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, og har 22 afdelinger over hele landet.

Senior Erhverv Sjælland Øst foretager virksomhedsbesøg i Greve, Solrød, Køge, Roskilde og Stevns kommuner. Foreningen har medlemmer fra hele Sjælland.

Kommentarer