Kultur

Picnickoncert på Køge Marina

Louise Fribo Foto: Henrik Adamsen

Tag tæpper og picnickurv med til en storslået eftermiddag med klassiske hits og nordisk jazz i amfiteatret på Køge Marina. 

Køge Musikskole, Teaterbygningen og Musikforeningen Køge Klassisk skyder den nye koncertsæson i gang med to koncerter i Køge Marinas nye amfiteater søndag den 28. august. Der er lagt op til en helt speciel begivenhed, hvor udsigten over Køge Bugt danner en flot kulisse for en hyggelig dag med musikoplevelser af høj kvalitet. 

Louise Fribo & Cph Phils Messingkvintet 

Til eftermiddagens første koncert optræder den populære sopran Louise Fribo sammen med messingkvintetten fra symfoniorkestret Copenhagen Phil. Sammen vil de opføre nogle af den klassiske musiks mest kendte og elskede værker af bl.a. Bach, Händel, Mozart og Puccini. 

Nordic Souls 

Efter en kort pause går Køge Musikskoles jazzensemble, Nordic Souls, på scenen og spiller en koncert med sommervenlig musik. Programmet vil have rod i den lyriske, nordiske jazztradition, men vil også have afstikkere til latinjazz, blues og soul. 

Amfiteatret 

Det nyanlagte amfiteater ligger på sydsiden af Køge Marina (se kort) og er blevet til som en del af den store udvikling, der sker i området i disse år. Fra amfiteatrets publikumspladser er der en helt fantastisk udsigt over Køge Bugt, og publikum vil fremover kunne gå til koncerter, teaterforestillinger m.m., som i samspil med den storslåede udsigt kan skabe intense helhedsoplevelser, der rækker langt ud over det sædvanlige. 

Der er mulighed for parkering tæt ved scenen, og ved picnickoncerten vil man kunne købes kolde drikkevarer og økologiske lækkerbiskner i Teaterbygningens food truck. Man er velkommen til selv at medbringe en picnickurv, og det er en god idé at tage et tæppe eller en hynde med at sidde på. 

Kom og oplev den helt særlige koncertstemning – med bugten i baggrunden.  

Praktisk info 

Koncerterne foregår søndag den 28. august fra kl. 14.00 til ca. 16.30. Området er åbent fra kl. 13.30. Billetter a’ 80 kr. købes via www.teaterbygningen.nu. Unge op til 30 år har gratis adgang, men skal indløse en gratis billet samme sted. Evt. overskydende billetter sælges ved indgangen. 

Find mere info om arrangementet og de optrædende på www.teaterbygningen.nu

Der tages forbehold for ændringer i tilfælde af uegnet vejr. 

Arrangementet er støttet af Køge Kommune. 

Kommentarer