Magaxin

Oplys din bolig med grønnere belysning

Artiklen er sponsoreret.

Synes du, at din bolig føles mørk og dunkel? Er det længe siden, du har købt nye lamper? Og drømmer du samtidig om at oplyse din bolig på en måde, som er god for planeten? Så skal du måske læse med i denne guide. I dag er der nemlig gode muligheder for at oplyse din bolig grønt, så du ikke tærer for meget på jordens ressourcer. Du kan for eksempel benytte dig af led belysning, der som lyskilde har masser af fordele – og samtidig kan de også være et godt valg økonomisk.

 

Fordelene ved LED lys

Helt kort står led belysning for ”Light Emitting Diode”, og det er en lyskilde, der har vundet indpas mange forskellige steder. Dette skyldes bl.a., at led belysning bruger 80% mindre energi end almindelige pærer. På den måde er der altså en stor energibesparelse, hvilket naturligvis er meget fordelagtigt for vores klode. Udover energibesparelsen holder led belysning også længere tid end andre pærer. LED lys holder nemlig gennemsnitligt 10-15 år, så på den måde bliver det også en billige pære i længden. Således er der bestemt også økonomiske fordele ved at investere i LED lys som professionel belysning – og lyskilderdirekte kan hjælpe dig med at finde de rette pærer.

 

Køb dine lys på internettet

Hvis du gerne vil have billige pære og undgå at bruge for meget tid i forskellige butikker, kan det være en god idé at købe dine lys på internettet – for eksempel hos lyskilderdirekte. Her kan du få billige pære som LED belysning, som kan få en plads i din bolig. Du kan vælge mellem flere forskellige slags belysning, så derfor vil der garanteret også være noget, der kan passe ind i dit hjem. På lyskilderdirekte kan du også finde udendørsbelysning, hvis dette har interesse. På den måde kan du bruge masser af tid i din have, også selvom det er mørkt.

Kommentarer