Erhverv

Nye ejere på Herfølge Dyreklinik med ambitioner

Herfølge Dyreklinik har pr 1. september fået ny medejer, Louise Stoltenberg, der her står i midten flankeret af dyrlæger og veterinærsygeplejersker fra klinikken.

Herfølge Dyreklinik har den 1. september fået nye ejere, som sammen med medarbejderne allerede er i fuld gang med at skabe de bedste rammer for patienter og dyreejere. Klinikken bliver udvidet med flere dyrlæger og veterinærsygeplejersker, hvilket betyder, at stedet kan tilbyde flere typer af behandlinger og bedre muligheder for akuttider.

Det er den 31-årige dyrlæge Louise Stoltenberg, som bliver medejer og daglig leder af Herfølge Dyreklinik. Hun kommer fra en stilling som praktiserende dyrlæge og souschef på Faxe Dyrehospital og glæder sig til at starte op som medejer.

– Jeg brænder for dyrlægefaget, og nu glæder jeg mig til at bringe mine erfaringer og gejst ind på Herfølge Dyreklinik, siger hun og fortæller, hvorfor det netop er Herfølge Dyreklinik, hun har kastet sin faglige kærlighed på.

– Klinikken er stor og lys med mange muligheder for alt det, som vi ønsker at tilbyde vores patienter. Og så er det nogle virkelig gode mennesker, som arbejder her og gør en kæmpe indsats for at hjælpe dyr og deres ejere. Stedet er lige mig, og vi er allerede godt i gang med at få opbygget et fantastisk team.

Større team, flere muligheder

Igennem noget tid har klinikken været underbemandet, og medarbejderne har trukket et stort læs for at nå alle opgaverne. Derfor glæder de sig til at blive flere og til de nye muligheder.

– Det bliver superspændende med et dejligt stort team på klinikken igen, lyder det fra ansat dyrlæge.

Herfølge Dyreklinik er både smådyrsklinik og hestepraksis, og siden 1986 har dyrlæge Anders Favrholdt været medejer og krumtappen i hestepraksis. I forbindelse med ejerskiftet købes Anders Favrholdt ud, men fortsætter som ansat på klinikken, og det er Louise meget taknemmelig for.

– Anders yder en helt uvurderlig indsats for stedet, for heste og hesteejere. Hans kendskab til hestepraksissen er indgående og ekstraordinær. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger Louise Stoltenberg, som selv kommer til at stå for smådyrsafdelingen.

Fokus på arbejdsglæde

Med sig i ejerskabet har Louise en wingman, nemlig Christian Kolthoff. Han er dyrlæge, men ikke praktiserende, og han hjælper med at udvikle og drive klinikken som sparringspartner for Louise. Christian og Louise har begge beskæftiget sig med dét at skabe en god arbejdsplads.

– Arbejdsglæde smitter som bare pokker. Og vi har en ambition om at skabe Danmarks bedste dyreklinikarbejdsplads – intet mindre. Vi er kommet rigtig godt fra start og mærker en stor opbakning til at udvikle klinikken på flere fronter, siger de nye ejere samstemmende.

Samarbejde med team og klienter

– Jeg tror på, at hvis vi er grundige i vores kliniske arbejde og viser medfølelse og respekt over for vores klienter og patienter – så er der lagt god grobund for et fremtidigt samarbejde om at løse patientens kliniske problemstillinger.” Sådan skriver Louise på sin LinkedIn profil. Det er denne tilgang, som hun arbejder ud fra, og som hun kan høre vækker genklang i teamet på Herfølge Dyreklinik.

– Det tegner virkelig til at være et godt match, og jeg kan ikke komme hurtigt nok i gang. Nu glæder jeg mig SÅ meget til at møde en masse skønne kæledyr og deres ejere, siger Louise.

Kommentarer