Kultur

Nye danske ferieformer tilsat luksus er populære

Mette og Carsten Andersen etablerede fire luksus ferieboliger, HAVsuites, der fra starten blev en overvældende succes med kolossal efterspørgsel fra gæster, der ønsker at komme ned i gear et par dage. Fremsendt foto

Korte ferieophold tilsat en eller anden form for luksuskvalitet er populære blandt danskere, der ønsker sig en pause fra den travle hverdag. Det viste sig ikke mindst i Corona-perioden, hvor danskerne i den grad lærte at sætte pris på ferie i vores eget land. Nu ser det ud til at fortsætte.

En af de mange nye ferieformer, der er dukket op under Corona-perioden, er HAVsuites ferieboliger beliggende tæt ved Odder syd for Aarhus. HAVsuites ligger ved Hølken Strand med en placering helt ud til stranden ved østkysten og med udsigt til Samsø, Tunø og Aarhus Bugt. Her er smuk natur, stille, fredeligt og helt roligt. I foråret 2021 blev de 4 ferieboliger indviet. Ejerne Mette og Carsten Andersen blev nærmest blæst omkuld af den efterspørgsel, der straks indfandt sig.

– Det var selvfølgelig midt i Corona-perioden, hvor danskerne ikke havde det store mod på at besøge udlandet. Alligevel var det overvældende så stor en interesse der var for at besøge vores nye HAVsuites, fortæller Carsten Andersen. 

Mange typer gæster

Og han fortsætter: ”Næsten alle typer af mennesker har vi haft som gæster – typisk par eller kærester, der ønsker at komme helt ned i gear i et par dage. Her finder de ro, komfort og natur, strand og vand lige uden for døren”, beretter han. ”På hverdage er det fortrinsvis lidt ældre par, der besøger os. De er stoppet på arbejdsmarkedet og har masser af tid og lyst til at komme hjemmefra for at opleve nye steder. Overraskende er det dog, at der også er en del yngre par, som snupper et par fridage og tager på kærestetur – væk fra den daglige og til tider travle hverdag. Ned i gear og nyde roen, et godt glas vin og ren afslapning”.

Luksus er vigtigt

Carsten Andersen fortæller også, at deres gæster værdsætter den luksus, som er en del af pakken. HAVsuites ferieboliger er udstyret med egen udendørs spa, hvorfra udsigten over havet kan nydes sammen med et glas med bobler. Gæsterne har også mulig for at bestille forskellige former for traktementer – fx tapas, vin og luksuskaffe. Alt sammen i en god kvalitet for gæster med hang til god smag. Samtidig er det Carsten Andersens opfattelse, at danske feriegæster har fået øjnene op for vores eget land og har lyst til at udforske nye steder.

– Vi får gæster fra næsten alle egne af Danmark. Ofte hører vi dem spørge ind til området her syd for Aarhus og tæt ved Hou. En del af gæsternes oplevelse er også at lære området at kende, lyder meldingen

Kommentarer