Køge by

Nu bliver det endnu nemmere at blive testet

Med den nationale teststrategis mål om, at flere skal testes, åbner Falck og Region Sjælland nu yderligere tre kviktest-steder i Køge Kommune. Teststederne åbnede denne uge og er placeret i Køge Nord, Borup og Bjæverskov. Samtidig vil det stadig være muligt at blive PCR-testet i Køge og Borup som hidtil ligesom kviktestcenteret ved Køge Hallerne fortsat er åbent.

Nu bliver det lettere for Køge Kommunes borgere at blive testet for corona. I denne uge åbner der nemlig tre nye kviktestcentre i forskellige dele kommunen. Testcentrene bemandes og drives af Falck:

”Kviktest er en del af løsningen på en yderligere genåbning af samfundet. Det har stor betydning, at borgerne nemt kan komme til at blive testet, og ikke mindst, at modtage et hurtigt svar. De to parametre er opfyldt i den nye teststrategi, og jeg er rigtig glad for, at vi nu får flere testcentre ude i Køge Kommunes byer, som gør det lettere og hurtige for borgerne at blive testet. Kun på den måde kan vi forhindre smittespredningen og fortsætte med at åbne samfundet op”, siger borgmester Marie Stærke.

Her kan du blive kviktestet fra uge 10

Nedenfor kan du se kviktestcentrenes adresser og åbningstid. Du skal bare møde op, og det er ikke nødvendigt at bestille tid.

• Bjæversskov: Skovbohallerne, halvejen 12, 4632 Bjæversskov:
Onsdag, fredag og søndag fra 9 – 19

• Køge Nord: Køge Nord Sport Center (Rishøjhallerne), Skolevej 7, 4600 Køge:
Onsdag, fredag og søndag fra 9-19

• Borup: Kulturhuset i Borup, Møllevej 2, 4140 Borup:
Mandag, tirsdag, torsdag og lørdag fra 9 -19

Der vil som hidtil stadig være mulighed for at blive kviktestet i Køge Hallerne, Ved Stadion 2B, 4600 Køge. Her er der åbent alle dage fra 8-20.

Øvrige teststeder

Det er også fortsat muligt at blive PCR-testet i Køge (på jernstøbervænget) og i Borup Kulturhus. Husk, at du her skal bestille tid, inden du møder op. Du bestiller tid på www.coronaprøver.dk

Åbningstider Køge
Køge, jernstøbervænget 2, 4600 Køge, åbent hver mandag fra 10-19 og alle øvrige hverdage 10-15 – dog ikke onsdage, hvor der er lukket.

Åbningstider Borup: 
Kulturhuset i Borup, Møllevej 2, 4140 Borup, åbent hver onsdag fra 10-19

Nu med kortere næsepind

Falck har meldt ud, at de fra den 5. marts 2021 bruger den nye og kortere næsebordstest, som gør testoplevelsen mere behagelig.

Kommentarer