Køge by

Kyndelmisse på KØS – Lad lyset skinne rødt og smukt

Foto: KØS

Fredag den 4. februar er det den årlige Kyndelmisse i Køge, hvilket betyder lysfest og kulturnat i hele byen.  

Den deltager KØS naturligvis og traditionen tro i. Mens børnene klipper og konstruerer i stueetagen til workshop, vil der være hele to forskellige omvisninger i husets øvre gemakker.

Workshop: Gør som kunstner Ingvar Cronhammar

4. februar kl. 16.30, 17.30, 18.30 og 19.30

Lyset kommer til at skinne rødt og mystisk, når børnene skal lave deres egen version af Ingvar Cronhammars offentlige kunstværk Red Fall. Workshoppen er for børn i alderen 5-12 og bliver afholdt af 4 omgange fra 16.30-20.30. Det koster 20 kr at være med. Reservér din billet på forhånd i KØS Shop eller hos Visitkøge i Vestergade og betal på museet på dagen.

Omvisninger i Vest ⇆ Øst og gobelinerne

4. februar kl. 18 og 19

Mens børnene fifler i stueetagen, vil der være to gratis omvisninger. Fra kl. 18-19 kan du komme Danmark rundt i samlingsudstillingen Vest ⇆ Øst, der viser et udvalg af vores yndlings eksempler på, hvordan offentlig kunst kan kile sig ind midt i hverdagen på den mest overraskende måde. Og fra kl. 19-20 vil du komme en tur tilbage i historien, når der er omvisning i Bjørn Nørgaards farvestrålende og overvældende kartoner til Dronningens gobeliner. Entre koster 60 kr, men omvisningen får du med helt gratis. Book din billet her.

Se mere her

Kommentarer