Debat og politik

Kom til borgermøde om udviklingen i Hastrup Øst

Foto: Køge Kommune

Hvordan skal den nye bydel i Hastrup Øst se ud? Hvad kendetegner den gode by? Og hvordan skal området hænge sammen med den eksisterende by?

Køge Kommune arbejder på en helhedsplan for Hastrup Øst, beliggende sydøst for banen, vest for Egøjevej og nord for Husmandsvejen. Området omfatter også Køge Fælles Jorde, som ligger i den nordligste del af området, nord for diget. Her spirer et helt nyt boliglaboratorium, som afsøger mulighederne for bæredygtigt byggeri. Området syd for diget skal rumme nye boliger, fælles rekreative områder og fælleshuse, så der er masser af spændende ting at tage stilling til; hvor skal der anlægges veje og stier – hvordan skal fremtiden for Orkestervej se ud? Hvilke typer af huse skal bygges, hvad skal være fælles og hvad er privat – og hvordan sikrer vi bedst muligt en bæredygtig bydel, der hænger godt sammen med den eksisterende by.

Alt det og meget mere vil der være mulighed for at drøfte på borgermødet sammen med nuværende Hastrup-borgere og andre interesserede, politikere samt repræsentanter fra kommunen.

Workshoppen løber af stablen:

Mandag den 23. maj 2022,

kl. 17:00 – 19:00

i Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge.

Der vil være sodavand og en snack. Alle er velkomne til at deltage.

Kommentarer