Debat og politik

Kom med til en festlig aften med hædring af ildsjæle

Torsdag den 4. november udløses spændingen, og årets integrationspriser uddeles. 

Vinderne uddeles af Køge Kommunes Integrationsråd og priserne overrækkes i år af Køges Borgmester, Marie Stærke og formanden for Integrationsrådet Dennis Hedegaard. I år vil Isam B også optræde og der vil være politisk paneldebat, så du er klar til kommunalvalget. Du kan være med til festlighederne på Tapperiet, Søndre Badevej 1, d. 4. november kl. 17-20.

Hver eneste dag er der mennesker, der knokler for at fremme integrationen både blandt frivillige og blandt virksomheder i Køge Kommune. Nu er det blevet tid til at hædre integrationens ildsjæle for deres store indsats, når Køge Kommunes Integrationsråd uddeler Integrationspriserne den 4. november kl. 17-20.

Én af Integrationsrådets vigtige opgaver er hvert år at uddele Køge Kommunes Integrationspriser. I Køge findes der mange virksomheder, foreninger og enkeltpersoner, der hver dag året rundt gør en stor indsats for at få vores nye medborgere til at blive en del af det danske samfund. 

Integrationsprisen giver en unik mulighed for at skabe opmærksomhed omkring disse mange gode og positive eksempler.

“Prisen understreger, at vi i Køge Kommune mener, at initiativer og tiltag, der fremmer integrationen, er værd at belønne. Modtagerne har lagt et helt ekstraordinært engagement, der fremmer inklusion og medborgerskab, og det det er en stor ære og glæde for Integrationsrådet at kunne uddele to priser: En Frivillighedspris på 10.000 og en erhvervspris på 10.000 kr.” udtaler Integrationsrådets formand, Dennis Hedegaard, og uddyber:

“Vi hædrer ildsjælene for det nødvendige og samfundsvigtige arbejde, de udfører. Kommunen kan ikke løfte integrationsopgaven alene, så ildsjælene i lokalsamfundene er en afgørende del af integrationen. Det er fedt, at vi også i år har fået mange gode indstillinger af både frivillige og virksomheder, der gør en fantastisk indsats for integrationen i Køge Kommune” siger Dennis Hedegaard.

Priserne kan gå til personer, foreninger, initiativer eller virksomheder, der fremmer etniske minoriteters deltagelse i erhvervs- eller samfundslivet i Køge Kommune, skaber gensidig respekt og anerkendelse og styrker fællesskaber og venskaber på tværs af kulturer i Køge Kommune.

Kom og bliver klogere på hvad du skal stemme til kommunalvalget og nyd god musik og lækker mad.

Alle er velkomne, det er uden tilmelding og gratis. Efter borgmester Marie Stærke og formand for Integrationsrådet Dennis Hedegaard overrækker årets priser vil der være en times paneldebat med lokalpolitikere, hvor fokus vil være på integrationsindsatsen. Derefter vil Isam B går på scenen og fyre den af og sidst men ikke mindst vil der blive serveret lækker mad fra Tacos Locos.

Gå ikke glip af en festlig aften hvor alle de gode integrationsinitiativer fejres!

Kommentarer