Event

Kom med bag TV-programmet Forsvundne Arvinger

Mød journalist og tv-vært Mette Frisk, når hun fortæller om arbejdet med at grave i gamle familiehemmeligheder. Foto: Jeppe Gumundsen-Holmgreen / pressefoto fra LiveConcept

Nu har du som publikum en enestående mulighed for at komme med bagom programmer som sporløs og forvundne arvinger. Teaterbygningen præsenterer nemlig et særdeles spændende foredrag torsdag 12.oktober kl.19 med Journalist og tv-vært Mette Frisk.

Journalist og tv-vært Mette Frisk rejser ud i verden og direkte ind i menneskers hjertekule, når hun fortæller dem, hvad de er rundet af. Det kræver en særlig evne til at træde varsomt og den dybeste respekt for de mennesker, hun møder.

I dette foredrag tager Mette dig med på både research og optagelse – og fortæller åbenhjertigt om de mange etiske problemstillinger, der møder hende undervejs i arbejdet med at grave i gamle familiehemmeligheder. Hvordan bliver historierne valgt ud? Hvilken research ligger bag? Hvordan foregår arbejdet som tv-vært? Og hvordan er det at se fortiden i øjnene?

Mette har 20 år bag sig som undersøgende journalist på DR, hvor hun har lavet alt fra 21 Søndag og DR1 Dokumentar til P1 Morgen og podcast. De sidste 10 år har hun været vært på bla. Madmagasinet, Aftenshowet, Sporløs og Forsvundne Arvinger.

Mette har vundet FUJ-prisen og Steen Baadsgaard-prisen for dokumentar-programmet Rugemor til salg og Mad + Mediers kritikerpris for Madmagasinet.

For første gang i sin lange og spændende karriere drager Mette Frisk ud i landet for at fortælle om sit arbejde og de mange overvejelser, følelser og historier, der ligger bag de fascinerende og rørende tv-programmer. Her til oktober er Mette Frisk i øvrigt aktuel med en helt ny sæson 8 af Sporløs.

Køb billet forud via www.teaterbygningen.nu eller tag chancen i døren – rest billetter sælges fra kl. 18.30.

Pris: 190 kr.

………………………………………………………………………………………………………

Fakta:
Event: Foredrag med Journalist og TV-vært Mette Frisk
Dato: torsdag 12. oktober kl. 19-21
Sted: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge.

Kommentarer