Debat og politik

Køge Kommune styrker markedsføringen som attraktiv idrætskommune

Ny pulje skal styrke eliteidrætten i Køge Kommune. Arkivfoto: H.B. Køge

Køge Kommune har etableret en eliteidrætspulje med det formål at markedsføre og synliggøre Køge Kommune som en attraktiv idrætskommune.

Puljen kan søges af foreninger og klubber hjemmehørende i Køge Kommune, hvis markedsføringsværdi vurderes ud fra det sportslige præstationsniveau. Kultur- og Idrætsudvalget har på mødet den 3. juni behandlet årets indkomne ansøgninger.

– I Køge Kommune vil vi gerne brande kommunen som en stærk idrætskommune. Det gør vi ved at støtte så mange forskellige idrætsgrene med elitepotentiale som muligt. Det betyder i år, at vi når så bredt ud, at både karate, bueskydning, Køge Skak, Køge Bugt, Team Køge Volley, Køge Svømmeklub, Køge Håndbold og H.B. Køge bliver støttet med beløb. Vi tror på, at det er med til at vise bredden af kommunens tilbud og dermed også tiltrække nye borgere til hele kommunen, siger Ken Kristensen (V), formand for Kultur- og Idrætsudvalget.

Formålet med Eliteidrætspuljen

Puljen skal forbedre forholdene for de foreninger, klubber og idrætsudøvere, der er hjemmehørende i Køge Kommune og har hold eller deltagere i de øverste turneringer og spillerækker.

Formålet med tildelingerne fra puljen er også at markedsføre og synliggøre Køge Kommune som en attraktiv idrætskommune. Dette skal styrke den positive omtale af Køge Kommune og dermed bidrage til at tiltrække nye borgere.

Hvem kan søge

Puljen kan søges af idrætsforeninger og -klubber, hjemmehørende i Køge Kommune. Foreninger og klubber skal via ansøgningen give et tilbud om markedsføring af Køge Kommune. Ansøgninger vil blive vurderet ud fra det sportslige præstationsniveau og blive fordelt af Kultur- og Idrætsudvalget.

Eliteidrætspuljen er en vigtig del af Køge Kommunes strategi for at fremme idrætslivet og støtte de lokale idrætstalenter, der repræsenterer kommunen på højeste niveau.

Læs mere om puljen og find information om ansøgningsdetaljer på Køge Kommunes hjemmeside.

 

Kommentarer