Navnenyt

Køge Kommune har fundet sin nye Ældre- og sundhedschef

Foto: Køge Kommune

Med solid ledererfaring blandt andet fra Greve- og Faxe Kommune tiltræder Camilla Meyer jobbet som Ældre- og sundhedschef i Køge Kommune.

Det er en erfaren leder, der fremover skal stå i spidsen for det vigtige, borgernære ældre- og sundhedsområde i Køge Kommune. 50-årige Camilla Meyer kommer fra en stilling som chef for Det nære sundhedsvæsen i Greve Kommune og har derudover erfaring fra tidligere ansættelser som Sundhedschef i Faxe Kommune og leder af Visitationen i Lolland Kommune.

Camilla Meyer er oprindelig uddannet både sygeplejerske og sundhedsplejerske og har dertil to masteruddannelser i henholdsvis Folkesundhed og i Offentlig administration og ledelse.

– Det er en meget kompetent og erfaren chef, vi får med Camilla Meyer. Det faktum, at Camilla Meyer har erfaring både fra sine ansættelser som sygeplejerske og sine mange år som administrativ leder gør hende til et oplagt valg som ny Ældre- og sundhedschef her i Køge Kommune. Vi glæder os til at byde Camilla Meyer velkommen,” siger konstitueret Velfærdsdirektør Bjarne Andersen. 

Som en kommune i vækst og udvikling er ældre- og sundhedsområdet i Køge Kommune et velfærdsområde, som er præget af komplekse forandringer og højt tempo. 

Camilla Meyer bliver en del af det hold, der skal placere Køge Kommune i front, når det handler om borgernær velfærdsudvikling – og det glæder hun sig til:

– Køge Kommune er inde i en spændende udvikling, hvor der er masser af potentialer for at yde den gode service og for at tænke nyt i forhold til, hvordan vi bedst muligt løser de vigtige opgaver på ældre- og sundhedsområder. Jeg glæder mig til at møde de mange dedikerede medarbejdere og til sammen med dem at være med til at give borgerne den nærvær og omsorg, de med rette kan forvente, siger hun.

Camilla Meyer bor i Svennerup Skov på Sydsjælland sammen med sin mand Peter, med hvem hun har en datter og fire sammenbragte børn.

Camilla Meyer tiltræder sin stilling som Ældre- sundhedschef 1. februar 2022.

Kommentarer