Kultur

Jakob Martin Strids velkendte ”Lille Frø” gæster Teaterbygningen

Fremsendt foto

Teaterforestillingen, der er produceret af Teater Fantast, med Lille Frø i hovedrollen, gæster Teaterbygningen 29. oktober 2023.

Forestillingen af samme navn har modtaget stor ros og stjerner fra både anmeldere og publikum: ”Teaterforestillingen, såvel som udstillingen, bringer masser af smil på læben fra både voksne og børn. (…) Derved er hele salen i muntert humør – og det føles rigtigt berigende rart, at ikke blot har man haft en dejlig eftermiddag med sine små poder, men man har også lært om kunst af kunsten og tilmed indset at også ens lille pode er som skudt ud af en stjernehimmel fuld af talent”, skrev teateranmelder.dk om forestillingen og gav den 5 ud af 6 stjerner.

Handlingen

Historien om Lille Frø starter med et Crash! og et Bang! En meteor kommer flyvende fra rummet og lander i Familien Frøs fjernsyn. I meteoren gemmer der sig en lille frø med helt særlige evner.

Lille Frø er ikke en helt almindelig frø. Han kan rigtig godt lide kunst, og han kan især godt lide den type kunst, som inddrager andre. For eksempel ‘Far med Farver’ eller ’Tis i Taske’. Men som med alle kunstnere, kan Lille Frø godt blive misforstået, for det viser sig, at han nogle gange kan være meget slem.

Hør historien om Lille Frø, mens to kustoder præsenterer hans kunstværker, den 29. oktober 2023 klokken 11 eller klokken 13.

Forestillingen er egnet fra 4 år. Billetter kan købes på ticketmaster.dk

Forestillingen præsenteres i samarbejde mellem Det Mobile Teater Køge og Teaterbygningen, med støtte fra Køge Kommunes Kulturpulje.

Forestillingen om Lille Frø er egnet for børn fra 4 års alderen. Foto: Camilla Stephan

 

Kommentarer