Bjæverskov

Invitation til indvielse af Vemmedrupskolen

Foto: Køge Kommune

Vemmedrupskolen har nu været i drift i et år efter renoveringen, og alt og alle er kommet helt på plads. Derfor inviteres nu til officiel indvielse af skolen.

Det var en renovering af de mere omfattende, som var nødvendig og som blev gennemført på Vemmedrupskolen med afslutning sidste år. Nye lokaleplaceringer, nyt tag til kip og en række andre moderniseringer har ført til, at skolen nu fremstår lys og langt mere moderne.

 – Jeg er glad for, at vi nu kan lave en officiel indvielse af Vemmedrupskolen, som den fortjener. Både elever, lærere og forældre har udvist stor tålmodighed, imens renoveringen stod på. Det vil vi gerne sige tak for og samtidig ønske tillykke med de nye omgivelser, siger formand for Teknik- og Ejendomsudvalget, Lene Møller Nielsen.

Også formand for Skoleudvalget, Ali Yahya, ser frem til indvielsen:

– Vi har heldigvis fået en langt mere moderne skole. I forbindelse med renoveringen er en række faglokaler blevet placeret bedre i forhold til, hvordan de anvendes, ligesom ovenlysvinduerne giver et mere lyst og rart miljø. Vi ved, at indeklima har stor betydning for indlæringen, så renoveringen skulle også gerne kunne opleves på både trivsel og det faglige udbytte, siger han.

Således inviteres til officiel indvielse af skolen, fredag den 23. september kl. 12:45 på Vindegårdsvej 1, 4632 i Bjæverskov.

Ved indvielsen vil både Lene Møller Nielsen, som formand for Teknik- og Ejendomsudvalget, og formand for Skoleudvalget, Ali Yahya, holde tale, ligesom der vil blive serveret en forfriskning til de fremmødte. Alle er velkomne på dagen.

Kommentarer