Debat og politik

”Ikke bare pølsesnak”

To ristede med brød, personlige fortællinger om at have et handicap inde på livet og debat med Lisbeth Zornig som ordstyrer.

Sådan lyder søndagsmenuen for lokale spidskandidater til KV21.

Handicapområdet er under pres. Og politikerne lover hjælp og økonomisk støtte, men det ender ofte med at være rent pølsesnak. Det vil vi gøre noget ved.

Derfor inviterer Danske Handicaporganisationer i Køge til et mere utraditionelt vælgermøde den 31. oktober kl. 15:00 ved caféen på Møllebo på Nørre Blvd. 101 i Køge.

Her sætter vi en pølsevogn op, hvor hovedparten af de politiske spidskandidater til KV21vil deltage for at møde borgere, pårørende og familier, der har handicap inde på livet. Og over en pølse vil spidskandidaterne høre fortællinger om livet med handicap i Køge Kommune.

I Danske Handicaporganisationer tror vi på, at det er i mødet med borgerne, at politikerne kan få vigtig viden omkring et meget kompleks område. En viden som de kan basere fremtidige politiske visioner og ikke mindst beslutninger på.

Efter den uformelle ”pølsesnak” trækker vi ind i caféen, hvor Lisbeth Zornig modererer en debat inden for den nyligt vedtaget handicappolitik. Temaerne er bl.a. Deltagelse og tilgængelighed, Sundhed (psykisk og fysisk), Job og uddannelse, Tryghed og tillid og Børn og familie.

Alle borgere og familier med handicap inde på livet er velkomne, da vi har brug for jeres fortællinger og oplevelser med et handicap.

Kommentarer