Ølsømagle

Hvem skal have næste Ildsjælepris? Indstil inden 7. september

Arkivfoto

Nu er det igen tid til at indstille jeres lokale ildsjæl til et velfortjent klap på skulderen med Køge Kommunes Ildsjælepris. 

Tidligere er prisen blevet givet til initiativrige sjæle blandt sejlere, spejdere og boksere – måske er det din forenings tur nu? Indstil jeres ildsjæl inden 7. september. 

Sådan gør du

Hvis du kender en eller flere ildsjæle, som fortjener prisen for en særlig indsats eller betydning for foreningslivet, så tøv ikke med at sende en indstilling. Husk at skrive dine kontaktoplysninger med, så vi kan få fat i dig. 

Du indstiller en kandidat til prisen ved at skrive en mail til kulturogidraet@koege.dk med: 

  • navn og funktion på den, du indstiller
  • forening 
  • en kort begrundelse for indstillingen
  • dine egne kontaktoplysninger: navn, telefonnummer og email-adresse

Alle kan indstille

Alle i Køge Kommune kan indstille en eller flere frivillige ildsjæle til at modtage prisen, som udover æren kommer til at bestå af en buket blomster og en flot gavekurv til modtagerne. 

Hvem er en Ildsjæl?

Køge Kommune vil gerne hylde de frivillige, som gør en kæmpe forskel for foreningsliv og fællesskab, uanset om de er aktive i en forening inden for kultur-, Idræts- eller fritidsområdet.

De må ikke være fuldtidsansatte, men være dem, der gør, vi alle kan mødes på tværs af alder, køn, religion samt politisk overbevisning i vores aktivitet og nyde fællesskabet og skabe relationerne for fremtiden. 

En ildsjæl er fx den person i foreningen der altid sørger for, at jeres fællesskab er åbent for alle; også for dem, som måske aldrig har været i en forening før. Eller det kan være ham, der altid tænker på, at der skal være sandwich og kaffe nok til alle. Det kan også være hende, der går først ind til træningen og får de andre med. Eller dem, der bliver hængende og tager en ekstra oprydningstjans.

Kommentarer