Erhverv

Fornyelse i Køge: Populære Vin-O overgår til nye ejere

De nye ejere af Vin-O i Køge, ægteparret Charlotte Schönemann-Paul og Martin Kragh Lauritsen, glæder sig til den 21. maj, hvor de slår dørene tilden populære vinbar i Vestergade. Fremsendt foto.

Vin-O i Køge har fået nye ejere – og glæden og forventningerne er allerede store hos Charlotte Schönemann-Paul og Martin Kragh Lauritsen, der netop har fået overdraget nøglerne til vinbaren. Ægteparret har i mange år drømt om deres eget sted, hvor både hyggen og den gode smagsoplevelse skal være i højsædet.

I skrivende stund er ægteparret i fuld sving med at gøre klar til åbningen den 21. maj, hvor de stolt slår dørene op som nye ejere af vinbaren.

– Vi glæder os til at byde velkommen til både nye og eksisterende kunder. Med et allerede etableret kundegrundlag og stærk lokal opbakning håber vi på en fantastisk start. Vi ser frem til en uforglemmelig sommer med smilende gæster, solskin og et køligt glas rosé i vores charmerende gårdhave, fortæller Martin Lauritsen.

Perfekt palet af kompetencer – og store drømme

Med over 25 års erfaring inden for IT-branchen har Martin Lauritsen en solid baggrund, men han er bestemt ikke fremmed med detailhandel og kundeservice, da han har en detailuddannelse fra Flügger Farver bag sig. Charlotte Schönemann-Paul har gennem de sidste mange år arbejdet med både salg, service og markedsføring. Ægteparret har på den måde en perfekt cocktail af forskellige kompetencer, der supplerer hinanden på bedste vis.

– Martin er den strategiske tænker, mens jeg er den kommunikative drivkraft – og sammen udgør vi en stærk enhed, forklarer Charlotte entusiastisk.

Efter at have nydt adskillige gode stunder som restaurationskunder, er de nu klar til at træde over på den anden side af disken og forfølge deres drømme.

– Vores vision er at skabe et indbydende miljø. Et sted, hvor folk kan slappe af og nyde kvalitetstid undervejs på shoppeturen, efter biografen eller inden koncerten. Vi lægger vægt på god stemning og førsteklasses kvalitet, tilføjer Charlotte med et glimt i øjet.

Unik stemning, god mad og lækre vine

Ægteparret, som selv er bosat i Køge, elsker byens puls og den unikke stemning, som de håber at indfange og bringe ind i vinbaren. Deres vision er at sætte Køge på verdenskortet som en destination med et skønt restaurationsmiljø, livlige torvedage, specialbutikker og charmerende begivenheder som den årlige Rosé-Rosé festival.

På sigt planlægger Charlotte og Martin at give stedet en transformation, herunder en navneændring, men de ønsker stadig at bevare den autentiske atmosfære, hvor man kan nyde et forfriskende glas vin samt velsmagende sandwiches og delikate tapas, som kunderne allerede kender det. En del af det eksisterende personale vil fortsætte med at bringe deres ekspertise til bordet, og deres kendte ansigter vil fortsat servere vin med et smil, hvilket sikrer genkendelighed for stamkunderne.

Kommentarer