Kultur

Forestillingen ’Den lille Prins’ på Teaterbygningen

Med mere end 250 forestillinger, 30.000 solgte billetter præsenterer Det Mobile Teater Køge og Teaterbygningen nu Teater Next´s forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende.

Tag hele familien i hænderne – eller kom alene – og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af levende musik, sang og humor.

I forestillingen møder Den lille Prins bl.a. den herskesyge konge, forretningsmanden, der er begærlig, og drankeren, der drikker for at glemme at han er flov over at drikke. Han møder også en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og som lærer ham, at det kun er med hjertet, man kan se klart.

Anmelderne har været begejstrede for denne skønne forestilling. Kulturkongen skrev blandt andet at forestillingen er ”bedre end meget voksenteater. Kombinationen af dukketeater, skuespil, levende musik og projektioner gjorde forestillingen levende og forførende og virkelig sjov”.

Forestillingen er således også et sikkert hit for mange voksne uden børn som ledsagere. OBS: Uegnet for børn under 6 år.

Præsenteres i samarbejde med Teaterbygningen, med støtte fra Køge Kommunes Kulturpulje.

15. oktober kl. 17.00

Billetter fra 50 -145 kroner og kan købes på www.ticketmaster.dk  – VisitKøge, Vestergade 1, Køge sælger billetter i butikken.

FAKTA:

Bearbejdelse og iscenesættelse: Morten Hembo og Christian Bergman

Musik og sangtekster: Mads Kronborg

Lysdesign: Morten Hembo

Lyddesign: Mads Stagis

Dukkemager: Johan Kølkjær

Konsulterende instruktør: Michael Slebsager

Plakat: Elena Schweitzer

Medvirkende: Morten Hembo, Christian Bergman og Mads Kronborg

Voice-overs: Nis Bank-Mikkelsen, Amalie Fjeldmose og Chresten Speggers

‘Den Lille Prins’ – børneteater på Teaterbygningen

Kommentarer