112

Færdselsuheld i krydset af Københavnsvej og Vinkelvej i Køge

Onsdag kl. 13.05 slog ambulancepersonale alarm til politiet, idet ambulancen var kørt forbi krydset Københavnsvej – Vinkelvej ganske kort tid efter, at en bilist og en cyklist var stødt sammen i krydset.

Ambulancepersonalet tilså den 50-årige cyklist, der var sluppet med diverse knubs som følge af sammen med bilisten. Cyklens forhjul var dog blevet ødelagt.

Bilisten var en 51-årig mand fra Bagsværd, der i en personbil var kørt ad Vinkelvej mod øst frem til krydset ved Københavnsvej, hvor han havde til hensigt at svinge til højre i sydlig retning.

Umiddelbart efter fremkørsel over vigelinjen blev bilisten på sin højre side påkørt af den kvindelige cyklist, der på sin el-cykel kørte ad cykelstien i nordlig retning og havde til hensigt at fortsætte ligeud i krydset.

Politiet kunne ved undersøgelse af uheldsstedet konstatere, at cykelstien på vestlige side af Københavnsvej ud for Vinkelvej var dobbeltrettet på grund af vejarbejde på den modsatte side af Københavnsvej. Rapport er optaget for at få klarlagt de nærmere omstændigheder ved uheldet.

 

Kommentarer