112

Diskussion mellem bilister endte i vold. Politiet søger vidner

Foto: Rigspolitiet/Kim Matthäi Leland

Torsdag kl. 09.54 anmeldte en 26-årig mand fra Køge, at han var blevet overfaldet af en anden bilist efter en færdselsmæssig uoverensstemmelser på Vestre Ringvej ved Vestmotorvejen.

Dn 26-årige blev vejledt om at tage på skadestuen, hvor han fik konstateret friske skader og en mulig tandskade efter overfaldet, inden han senere blev afhørt af politiet om episoden.

Uoverensstemmelsen i trafikken var opstået, da den 26-årige med et par børn som passagerer var kørt i en varebil ad Vestre Ringvej mod nord og forbi afkørslerne fra Vestmotorvejen. Herfra kom en bilist og kørte ud foran den 26-åriges bil, så han måtte bremse op for at undgå påkørsel af bilisten. Samtidig aktiverede han også bilens horn, mens bilisterne fulgtes efter hinanden i nordlig retning, indtil de begge standsede.

Den 26-årige steg ud og efterlod børnene i bilen, hvorefter han indledte en diskussion med den mandlige fører af det andet køretøj. Under diskussionen blev den 26-årige slået flere gange i hovedet af modparten, der også tildelte ham et spark, da han forsvarede sig, inden han til sidst faldt omkuld. Modparten forlod herefter stedet i en mindre personbil.

Politiet efterforsker nu sagen som trafikvold og forsøger at få identificeret modparten ud fra de oplysninger, den 26-årige har kunnet give om ham.

Overfaldet skete ved krydset Vestre Ringvej / Langagervej, og politiet vil gerne i kontakt med andre bilister, der måtte have set uoverensstemmelserne mellem de to parter.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114, hvis man har oplysninger i sagen.

 

Kommentarer