Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kids Tour Køge

Afholdes lørdag 4. juni 2022 kl. 10:00 - 15:00

Danmarks sjoveste og største cykelløb for børn. Hovedtemaerne i Kids Tour er trafiksikkerhed, sunde værdier og at dyrke motion og have det sjovt.

Vi glæder os til at byde hele familien velkommen til Kids Tour – en dag, hvor børnene er i fokus, og hvor det ikke handler om at vinde, men om at være med. Med cykling, leg og sjove aktiviteter, sætter vi fokus på glæde og trafiksikkerhed, at dyrke motion og at have sunde værdier – med plads til at boltre sig og hygge sig med familien.

Alle deltagere i cykelløbet får udover oplevelsen, et startnummer, en lækker goodiebag og et fint diplom. Både deltagere, forældre og anden familie/venner er velkomne på eventpladsen, hvor alle aktiviteter er gratis.

Kids Tour er et samarbejde mellem Børneulykkesfonden og Momentcph. Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden, for bl.a. at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af trafikulykker.

Praktisk information om cykelløbet:

Cykelruten er en ca. 1 km lang rundstrækning, der både er publikumsvenlig og sikkert skærmet af for trafikken. Der er forskellige distancer og starttider (heats) til børnene. Alt efter alder og performance, køres et vist antal omgange. Nedenstående distancer er anbefalede for aldersgruppen.

  • Heat 1: Kører 2 omgange (anbefalet aldersgruppe: 3-4 årige)
  • Heat 2: Kører 3 omgange (anbefalet aldersgruppe: 5-6 årige)
  • Heat 3: Kører 4 omgange (anbefalet aldersgruppe: 6-8 årige)
  • Heat 4: Kører 6 omgange (anbefalet aldersgruppe: 9-10 årige)

Pris: 75 kr

Tid

Dato:
lørdag 4. juni 2022
Tidspunkt:
10:00 - 15:00

Sted

Køge Nord Sport Center
Skolevej 7
Ølby Lyng, 4600 Danmark
+ Google Maps

Alle arrangementer